Juustosarvet tilamaidosta

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Nämä ovat maukkaita heti uunista otetttuina, mutta maistuu toki muulloinkin! Voit myös nauttia hillon kera!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g2405g7166kcal72.1g115.4g105.8g0g
Hiiva, 50g401g245kcal52.5g4.4g1.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)802g1010kcal88.2g2.4g72.1g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1202g8657kcal0g0g961.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4168g14589kcal500.2g2959.5g87.5g125.1g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 962g3642kcal268.2g0g288.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g70618kcal1962.4g6163.4g3035g250.2g
Valittu annoskoko10000g35309kcal981.2g3081.7g1517.5g125.1g
Annoskoko puolitettuna5000g17655kcal490.6g1540.9g758.8g62.6g
Arvot/100g100g353kcal9.8g30.8g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387436