Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 600g856kcal75g1.8g61.5g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g400g1040kcal18g14g108g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g200g238kcal6.4g8.2g20g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g150g278kcal39g0.7g13.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g4903kcal280.6g63.6g406.6g5g
Valittu annoskoko1498g2451kcal140.3g31.8g203.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna749g1226kcal70.2g15.9g101.7g1.3g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870