Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g219g241kcal39.4g4.4g6.6g0g
Katkarapu 263g180kcal37.9g0g2.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore18g4.4kcal0g1.6g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Kurkku, tuore263g26kcal1.6g4.4g0.3g1.8g
Jäävuorisalaatti, rapea350g35kcal3.9g2.8g0.7g4.2g
Tilli, tuore 18g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Paprika, punainen105g27kcal0.9g4.8g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g1144kcal171.8g56.4g23.6g24.4g
Valittu annoskoko1498g572kcal85.9g28.2g11.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna749g286kcal43g14.1g5.9g6.1g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616