Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g450g706kcal98.1g0g31.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 675g514kcal12.7g104.6g1.3g6.7g
Porkkana 135g44kcal0.8g7.5g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 4.9g11kcal1.5g0.3g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2997g2664kcal233g242.2g68.8g28.8g
Valittu annoskoko1499g1332kcal116.5g121.1g34.4g14.4g
Annoskoko puolitettuna749g666kcal58.3g60.6g17.2g7.2g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839