Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2667g903kcal81.6g130.7g2.7g0g
Ruokasuola jodioitu 35g0.9kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 453g1840kcal0g452.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g117g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5334g18302kcal543.5g3733.8g64g186.7g
Margariini 80 % laktoositon 934g6529kcal6.1g0g735.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56531kcal1377.2g8661.4g1697.6g384.6g
Valittu annoskoko10000g28266kcal688.6g4330.7g848.8g192.3g
Annoskoko puolitettuna5000g14133kcal344.3g2165.4g424.4g96.2g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250