Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 3.4g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g3.8g15kcal0.8g0g1.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.1g19kcal0.9g0.4g1.7g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g147kcal3.6g1g14.2g0.4g
Valittu annoskoko15g74kcal1.8g0.5g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g37kcal0.9g0.3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g490kcal12g3.3g47.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640