Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow2.3g6.6kcal0.4g1.5g0g0.2g
Hirvenjauheliha oma saalis1.9g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g21kcal2g3g0.4g0.4g
Valittu annoskoko15g11kcal1g1.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.5g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g70kcal6.7g10g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226