Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)12g5kcal1.2g0.2g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g31kcal2.4g5.4g0g0g
Valittu annoskoko15g15kcal1.2g2.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.6g1.4g0g0g
Arvot/100g100g102kcal8g18g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859