Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)11g4.5kcal1g0.2g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.4g9kcal0g2.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2g12kcal0.5g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g51kcal3g5g2.2g0g
Valittu annoskoko15g26kcal1.5g2.5g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.8g1.3g0.6g0g
Arvot/100g100g170kcal10g16.7g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689