Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g9g11kcal1.6g0.1g0.4g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1.3g6.1kcal0.2g0.1g0.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%4.6g5.5kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g45kcal3.8g0.8g3g0g
Valittu annoskoko15g23kcal1.9g0.4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g151kcal12.7g2.7g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186546