Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g8.8kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Maito, Kevyt2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 4.7g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g67kcal1.2g9.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko15g34kcal0.6g4.9g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.3g2.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g223kcal4g32.5g7.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149