Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g2g18kcal0g0g2g0g
Kookosrasva 100 % 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.9g6.2kcal0.4g0.2g0.4g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g2.3g5.1kcal0.1g1.1g0g0.9g
Manteli 1.5g10kcal0.4g0.1g0.8g0.1g
Saksanpähkinä 0.5g3.7kcal0.1g0g0.4g0.1g
Hasselpähkinä 0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0.1g
Rusina 2.1g6.1kcal0.1g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g176kcal2.4g5.4g16g2.8g
Valittu annoskoko15g88kcal1.2g2.7g8g1.4g
Annoskoko puolitettuna8g44kcal0.6g1.4g4g0.7g
Arvot/100g100g590kcal8.1g18.1g53.7g9.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201