Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g5g12kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g74kcal1.8g13.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko15g37kcal0.9g6.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.5g3.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g247kcal6g46g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513