Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona6.2g4.2kcal0.8g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl3.1g11kcal0.9g0g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.9g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g50kcal4.4g2g2.4g1.2g
Valittu annoskoko15g25kcal2.2g1g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1.1g0.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g164kcal14.6g6.6g7.9g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101