Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 6.3g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g12kcal0.6g0.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko15g6kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g40kcal2g0.7g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444532