Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Katkarapu 4.7g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Tomaattimurska 5.9g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g2.9g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g32kcal2.4g3.4g1g0.6g
Valittu annoskoko15g16kcal1.2g1.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.6g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g106kcal8g11.3g3.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471