Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g8kcal0.2g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko15g4kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g2kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g28kcal0.7g1.3g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691