Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g6kcal0.2g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko15g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g19kcal0.7g2g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671