Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2.5g3.5kcal0.5g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana keitetty0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g14kcal1.2g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko15g7kcal0.6g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g45kcal4g4g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422