Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g6.2g19kcal0.2g4.7g0g0.5g
Maito, Kevyt3.7g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g0.3g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g1.3g
Voi 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g54kcal1g10.6g1g4g
Valittu annoskoko15g27kcal0.5g5.3g0.5g2g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.3g2.7g0.3g1g
Arvot/100g100g181kcal3.3g35.3g3.3g13.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340488