Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g2.7g15kcal0.2g1g1.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g5.5g19kcal0.1g4.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Siirappi 1.5g4.6kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g128kcal0.8g17g6g0.2g
Valittu annoskoko15g64kcal0.4g8.5g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g32kcal0.2g4.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g425kcal2.6g56.3g19.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785