Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g3g10kcal0.4g0g0.9g0g
Herkkusieni säilyke 4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g6.1g20kcal0.8g4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g63kcal2.6g8g2g1g
Valittu annoskoko15g32kcal1.3g4g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.7g2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g209kcal8.6g26.5g6.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981