Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 6.4g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.5g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g36kcal3.2g1.6g1.8g0g
Valittu annoskoko15g18kcal1.6g0.8g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.8g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g120kcal10.6g5.3g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856