Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g13kcal0g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko15g7kcal0g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal0g2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665