Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2.2g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1.3g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g52kcal3.6g0.4g4g1.6g
Valittu annoskoko15g26kcal1.8g0.2g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.9g0.1g1g0.4g
Arvot/100g100g172kcal11.9g1.3g13.2g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445796