Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 10g15kcal1.7g0g0.9g0g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g49kcal3.6g0.4g3.4g0g
Valittu annoskoko15g25kcal1.8g0.2g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.9g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g163kcal11.9g1.3g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230