Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,35.9g3.8kcal0.6g0.2g0g0g
Punaherukka 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Mustaherukka 3.5g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Valkuainen (100g)0.7g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g43kcal1.4g4.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko15g22kcal0.7g2.3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.4g1.2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g141kcal4.6g15.1g5.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001