Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu1.3g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Vadelma 5.9g2.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2.3g8.5kcal0g0.1g0.9g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g60kcal1.4g7.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko15g30kcal0.7g3.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.4g1.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g197kcal4.6g23.7g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846