Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 4.4g5.6kcal0.9g0g0.2g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g4.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow0.6g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g21kcal2g1.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko15g11kcal1g0.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g70kcal6.6g4g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521