Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.4.9g17kcal0.6g3.3g0.1g0.2g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)4.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Neilikka, annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Siirappi 1.7g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g93kcal1.4g14g3.2g0.6g
Valittu annoskoko15g47kcal0.7g7g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g23kcal0.4g3.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g307kcal4.6g46.1g10.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450