Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g1.5g5.1kcal0.2g1g0g0g
Atria kevyt jauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 4.9g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g43kcal4g2.4g1.8g0g
Valittu annoskoko15g21kcal2g1.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g140kcal13.2g7.9g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147507