Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4.7g5.3kcal1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g13kcal2g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko15g7kcal1g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.5g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g43kcal6.6g2g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907