Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä6.3g6.9kcal0.5g1.1g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g37kcal1.4g4.4g1.2g1.4g
Valittu annoskoko15g18kcal0.7g2.2g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.4g1.1g0.3g0.4g
Arvot/100g100g120kcal4.6g14.4g3.9g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174