Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.8g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g39kcal2g4.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko15g19kcal1g2.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.5g3.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326