Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Maissi jyvät 6.2g9kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g60kcal3.8g3.4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko15g30kcal1.9g1.7g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal1g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g199kcal12.5g11.2g11.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729