Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.6g6.2kcal0g1.6g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.9g1.2kcal0.1g0g0.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.6g1.8kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g81kcal0.8g4.6g7.6g0g
Valittu annoskoko15g41kcal0.4g2.3g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g20kcal0.2g1.2g1.9g0g
Arvot/100g100g264kcal2.6g14.9g24.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761