Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)7.6g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g68kcal1.4g11.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko15g34kcal0.7g5.7g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.4g2.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.3g5.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172