Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hasselpähkinä 0.8g5kcal0.1g0g0.5g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.6g1.9kcal0.3g0.2g0g0.1g
Punainen linssi risenta 500g=6dl0.8g2.5kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g4g6.4kcal0.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g35kcal1.6g1.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko15g17kcal0.8g0.8g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.4g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g115kcal5.3g5.3g7.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994