Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g1.8g4.1kcal0.3g0.2g0.2g0.2g
Lihaliemi laimennettu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour2.2g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.2g2.9kcal0.1g0g0.3g0g
Kinkkusuikale, Portti2.6g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Liivate 0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.9g10kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g57kcal2.2g1.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko15g28kcal1.1g0.6g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.6g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g186kcal7.2g3.9g15.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370