Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 5.5g6.7kcal1.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Smetana, Valio, hyla1.4g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g31kcal2.4g1g1.8g0g
Valittu annoskoko15g16kcal1.2g0.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g103kcal7.8g3.3g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162