Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g11g16kcal2.4g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g2g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g45kcal4.8g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko15g23kcal2.4g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1.2g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g147kcal15.7g1.3g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691