Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g12g4kcal0g0.8g0g0.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kaurahiutale 1.4g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g43kcal0.4g5.2g2g0.6g
Valittu annoskoko15g22kcal0.2g2.6g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.1g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g142kcal1.3g17g6.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408