Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Ruohosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Katkarapu 6.3g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g35kcal2g0.8g2.4g0g
Valittu annoskoko15g17kcal1g0.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.5g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g113kcal6.5g2.6g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850