Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 6g8.3kcal0.8g0g0.6g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g4.4g21kcal0.3g2.3g1.2g0g
Hermesetas-jauhe0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.3g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g126kcal2.8g5g10.8g0.2g
Valittu annoskoko15g63kcal1.4g2.5g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g31kcal0.7g1.3g2.7g0.1g
Arvot/100g100g411kcal9.2g16.3g35.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038