Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g5.2g4.4kcal0.1g1g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe2.2g8.4kcal0.1g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 1.1g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g1.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g70kcal1.4g12.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko15g35kcal0.7g6.2g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.4g3.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g229kcal4.6g40.5g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917