Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 7.2g4.3kcal0.7g0.2g0g0g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g47kcal3g5.6g1g0.2g
Valittu annoskoko15g23kcal1.5g2.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.8g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g153kcal9.9g18.4g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104