Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu5.2g16kcal0.2g0.2g1.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Katkarapu 2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Sieni-sipulihakkelus 2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g41kcal1.2g1g3.4g0.2g
Valittu annoskoko15g21kcal0.6g0.5g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.3g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g133kcal3.9g3.2g11g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636