Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 8.2g10kcal1.7g0g0.4g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3.9g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g34kcal3.6g0.8g1.8g0g
Valittu annoskoko15g17kcal1.8g0.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.9g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g111kcal11.8g2.6g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414