Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.1g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.4g8.4kcal0.3g0.1g0.8g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.8g0.4kcal0g0g0g0.7g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)0.8g5kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.7g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g86kcal4.4g1.4g7.2g2g
Valittu annoskoko15g43kcal2.2g0.7g3.6g1g
Annoskoko puolitettuna8g22kcal1.1g0.4g1.8g0.5g
Arvot/100g100g282kcal14.5g4.6g23.7g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365