Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g4.4g5.7kcal0.9g0g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g18kcal2g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko15g9kcal1g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.5g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g58kcal6.5g3.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589